Anahi Junior .-I*I-. Rebelde
Število prispevkov : 19 Age : 29 Gledaš telenovelo rebelde? : Ja Naj pesem: : Salvame&Asi Soy Yo Kje si izvedel za forum? : Na msn-ju od adminke Registration date : 20/09/2008
| Naslov sporočila: ART by Anahi Sob Sep 20, 2008 1:33 am | |
| Gost, pozdravljen/a v mojem kotičku Pravila: Izdelujem -kompletke(a&b) -usebarje -urnike -logotipe -forumske bannerje -bannerje za teme(naekrat jih naredim največ 15) -naslovnice Včasih izdelujem v PS, včasih v PF ali v PFstudio Če nekaj naročiš, to tudi ponosi, če nimaš namena ponositi, ne naročaj! Če si uzamete kakšen kompletek, v podpisu napišite A&B by Anahi Nekaj izdelkov: + | |
|
**~Anny~** ReBeLdE .-I*I-. AdMiN
Število prispevkov : 36 Age : 29 Gledaš telenovelo rebelde? : jaaa itak Naj pesem: : Fui la nina Kje si izvedel za forum? : naredila sem ga z sošolko Registration date : 03/09/2008
| |
Anahi Junior .-I*I-. Rebelde
Število prispevkov : 19 Age : 29 Gledaš telenovelo rebelde? : Ja Naj pesem: : Salvame&Asi Soy Yo Kje si izvedel za forum? : Na msn-ju od adminke Registration date : 20/09/2008
| Naslov sporočila: Re: ART by Anahi Sob Sep 20, 2008 3:24 am | |
| hvala, ampak to so izdelki v ps-ju in ker si ne morem naložit ps-ja na računalniku, doma, mam zdejle samo photofiltre če grem pa h babi me pa tam čaka ps | |
|
Število prispevkov : 36 Age : 29 Gledaš telenovelo rebelde? : jaaa itak Naj pesem: : Fui la nina Kje si izvedel za forum? : naredila sem ga z sošolko Registration date : 03/09/2008
| Naslov sporočila: Re: ART by Anahi Sob Sep 20, 2008 3:45 am | |
| naročam:kompletek napis a:Anny napis b:mi vida okraski:kšne zvezdice pa rožice želje:/ slike: | |
|
sindi Junior .-I*I-. Rebelde
Število prispevkov : 10 Age : 34 Gledaš telenovelo rebelde? : jaaaaaaaaaa Naj pesem: : vse od RBD Kje si izvedel za forum? : od adminke **~Anny~** Registration date : 10/10/2008
| Naslov sporočila: Re: ART by Anahi Pet Okt 10, 2008 11:18 am | |
| | |
|
| Naslov sporočila: Re: ART by Anahi Sob Dec 13, 2008 2:05 am | |
| UPORABNICA ANAHI!! SKRBI ZA SVOJ ART KOTIČEK ALI GA BOM ZAKLENILA IN GA PRESTAVILA NA SMETIŠČE!! | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ART by Anahi | |
| |
|